miercuri, 24 februarie 2010

Filme cu pentru si despre adolescenti





































Step Up 2 the Streets e continuarea lui Step Up aparut in 2006. Cand Andie, o dansatoare de strada rebela, ajunge la Scoala de Arte din Maryland, un loc doar pentru elita fiecarui domeniu, trebuie sa lupte cu toate fortele pentru a se integra si in acelasi timp sa poata sa mentina contactul si cu stilul sau vechi de viata. In mare parte reuseste sa-si indeplineasca obiectivele multumita cooperarii cu cel mai atractiv si talentat dansator al scolii, Chase, cu care formeaza un grup de studenti cu intentia de a participa la o competitie de dans secreta intitulata The Streets.








Tanarul Scott corespondeaza pe internet cu o studenta din Germania pe nume Mieke pentru a se obisnui cu limba germana si pentru a obtine o nota de trecere la examenul de germana. Cand afla ca Mieke este o blonda foarte frumoasa, se decide sa se duca intr-o calatorie in Europa pentru a o intalni. Alaturi de amicii sai Cooper, Jenny si Jamie, el are o multime de aventuri prin Londa, Paris si Amsterdam









Un film extrem de amuzant despre lumea majoretelor si strategiilor de “dans” specifice. Un film care ne duce mai departe de a privi doar dansurile pe muzica a frumoaselor brunete si blonde si ne arata aceasta lume pe care nu o cunosteam: lumea cheerleading-ului. Cu drame, bucurii si, bineinteles Campionatul Mondial de Majorete










not another teen movie este o parodie la adresa tuturor filmelor cu adolescenti facute pana acum. Personaje pe care le-ati indragit din “American Pie” sau “10 things I Hate About You” sunt “luate la misto” in acesta parodie care nu iarta nimic!
La liceul John Hughes elevii sunt la fel ca toti adolescentii. Cel mai popular tip din liceu, Jake (Chris Evans), pune un pariu cu prietenul sau ca o poate transforma pe cea mai urata fata din liceu (Chyler Leigh) intr-o tanara atragatoare si sexy. Pe cei doi insa, incearca sa ii impiedice sora lui Jake - cea mai rea fata din liceu - impreuna cu sefa majoretelor, Priscilla (Jaime Pressly).











Patru prieteni care au trecut prin toate impreuna fac un pact - sa-si piarda virginitatea pana la absolvirea liceului. Dar apoi descopera ca nu este chiar asa usor pe cat credeau ei ca este, pentru ca obstacole (amuzante) le tot apar in cale. Cea mai buna sansa pare sa fie chiar balul de absolvire, care se apropie cu pasi repezi. Cu cat se apropie mai mult ziua mult-asteptata, baietii se intreaba care va fi primul norocos. Dar fiecare are indoielile si retinerile lui.












In comedia sexy, The House Bunny/Iepurasul casei, simpatica Anna Faris (Scary Movie) o intruchipeaza pe Shelley Darlington, un iepuras Playboy care le invata pe cateva studente stangace cum sa cucereasca baietii pentru ca in final sa-si dea seama ea insasi ca ceea ce apreciaza baietii cel mai mult sunt calitatile sufletesti. Shelley duce o viata fara griji pana cand este data afara din Clubul Playboy. Ea nu are unde sa se duca, dar soarta o arunca intr-un grup de studente care sunt pe punctul de a-si pierde caminul din campusul universitar, daca nu vor fi capabile sa atraga noi membri in fratia lor. Pentru ca ele sa-si rezolve problema, Shelley trebuie sa-si puna in functiune tot arsenalul acumulat pe cand era playmate pentru a le tine un curs intensiv de machiaj si de trucuri menite sa cucereasca baietii. Intre timp, Shelley invata pe propria piele ca are nevoie de ceea ce le distinge pe fete - personalitatea. Cand istetimea face jonctiune cu frumusetea, ele vor intelege ca nu mai trebuie sa se prefaca, ci sa fie ele insele.













Cady Heron a crescut in Africa si crede ca stie sa se descurce in orice situatie. Dar atunci cand frecventeaza un liceu public intr-un orasel mic langa Chicago, Illinois afla sensul adevarat a ceea ce inseamna “lucruri salbatice” intr-o lume civilizata. Drumul ei se intersecteaza cu drumul celei mai rele dintre toate speciile, populara si calculata Regina George. Mai mult decat atat, Cady se indragosteste de fostul prieten al Reginei, Aaron Samuels, atragand astfel dorinta de razbunare a acesteia.





























Draguta dar tocilara liceeana Samantha Martin (Hilary Duff) e pur si simplu daramata de moartea prematura a tatalui sau, tragedie care o lasa singura cu Fiona, ticaloasa ei mama vitrega (Jennifer Coolildge). Fiona o forteaza sa faca cele mai murdare treburi din casa. Nici scoala nu-i ofera vreo consolare, mai ales cand Shelby e prin preajma: rasfatata, bogata si foarte populara, Shelby o trateaza pe Samantha aproape la fel de rau ca Fiona. Viata Samanthei e irevocabil schimbata, totusi, de doua evenimente: o modificare de look de proportii epice si o neasteptata corespondenta electronica pe care o intretine cu un tanar misterios. Din cauza unui telefon gresit si a unei serii de coincidente manate de destin, Samantha si Fat-Frumosul ei incep un romance prin sms-uri si e-mail-uri, cu speranta ca, in cele din urma, se vor intalni fata in fata. Bineinteles, Samanthei nu ii e foarte usor sa ajunga pana in acel punct. Ea ar putea pierde chiar sansa de a se intalni cu baiatul viselor sale, nimeni altul decat Austin, cel mai popular baiat din scoala.

miercuri, 17 februarie 2010


In ultimul timp am auzit foarte multi deontologi vorbind despre violenta si de unde provine ea,problema fiind pusa si abordata gresit.Pai de unde vine violenta?Pai ba cica de la tv se trage toata violenta:NU !!!GRESIT!!!Pai bai oamenilor care va credeti voi mari intelectuali,televizorul in primul rand exista pe planeta de cativa zeci de ani,pe cand omul este pe planeta de cateva mii de ani.Si unde vreau sa ajung?Pai vreau sa zic ca omul este agresiv,violent prin natura sa,are violenta drept instinct.Pai bai oamenilor vreti sa-mi spuneti mie ca daca vine unu' si va sparge casa tu te duci la el si ii zici sa parlamentezi cu el in speranta ca ...in speranta ca ce?O sa coboare sfantul duh ,va veni bambi ii va clipi din oci si-l va induiosa..NU ! Tu te duci la el ,iei bata si RANG!!! II RUPI CAPU'.Pai nu mai stai tu sa parlamentezi ca ori ii rupi tu capu ori ti-l rupe el tie.