luni, 19 iulie 2010

Fapte bune

Ce sunt faptele bune in ziua de astazi?Sunt doar cuvinte fara valoare.Toti ne gandim numai la binele nostru si nu ne pasa cine va suferi dupa urma noastra.Ati lasat vreodata totul la o parte si ati stat sa va ganditi la tot ce a fost si nu mai este ?Suntem egoisti si din asta avem multe de pierdut,primul fiind prietenii.Spunem lucruri fara sa ne gandim ca dupa urma spuselor noastre oameni sufera.Am ajuns rau dar atata timp cat ne este bine nu ne pasa.Tot ce ne pasa este banul si puterea.In lupta pentru faima si avutie alergam si ne sfasiem intre noi ,ne luptam frate cu frate ,uram,lovim si asta a devenit o rutina zilnica.Ce suntem noi?Niste monstrii fara suflet,fara prieteni si fara demnitate.Ca sa descriu ce se intampla in jurul meu e tot mai greu sa imi gasesc cuvintele.Va veni inca o zi va trece la fel de repede dar noi nu ne vom schimba si asta doare.Foamea noastra continua de bani e ca un drog ,se raspandeste in tot corpul si ne provoava o sete continua,dar ce nu stim este ca supradoza ucide.

2 comentarii:

  1. Se pare ca asta e lumea in care traim, lumea nu se va opri in loc pentru durearile si problemele noastre, ea isi va continua ciclul ei spre distrugere!

    RăspundețiȘtergere
  2. Faptele bune, hum nu cred ca mai exista fapte bune in acesta lume si daca da rarisim. Nici macar de la prieteni nu mai primesti o fapta buna, cand ai nevoie de ei te lasa la greu, ce sa te mai astepti de la oameni sa primesti o fapta buna.

    RăspundețiȘtergere